Անհրաժեշտ է այն ուտել դատարկ ստամոքսին...
https://m.me./in.suzy
Սնունդ
Մենք բոլորս կարծում ենք, որ միրգը նշանակում է` միրգ գնել, կտրել պարզապես տանել բերանը:
Այնուամենայնիվ... Կարևոր է իմանալ, թե ինչպես և երբ մրգեր ուտել:
Պտուղներ ուտելու ճիշտ ձև էլ կա՞ ... կասեք.... Այո, կա..
Արդեն խոսել եմ «ինչպես ուտել ձմերուկը թեմայով», որ օգուտ քաղեք՝ ամրապնդելով ձեր առողջությունը:
Նորից առաձնակի մատնանշում եմ՝ լավ կլինի մրգերը ուտել դատարկ ստամոքսին:
Ինչու...
Եթե դուք միրգ ուտում եք սոված փորին, որ նրանք կարևոր դեր են խաղում ձեր իմունիտետային համակարգի դետոքսինգի համար, մատակարում էներգիա՝ հատկապես քաշի նվազեցման հարցերում::
Մրգերը՝ `ամենակարևւոր «արտադրանքն» են:
Ենթադրենք, դուք ուտում եք երկու կտոր հաց, իսկ հետո որոշ պտուղներ:
Մրգերի մի կտորը պատրաստ է ստամոքսի միջոցով ներթափանցել ուղիղ ուղեղ, բայց դա տեղի չի ունենում, քանի որ պտուղից առաջ կերակրվել եք հացով:
Մինչդեռ հացն ու մրգերը տրորվում են աղիների մեջ և ֆերմենտում վերածվում են թթվի: Մենք ուտում ենք միրք առողջ մնալու համար՝ լսելով առողջ մնալու համար օրեկան ուտել հինգ միրգ և բանջարեղեն սլոգան:
Այն պահին, երբ պտուղը գալիս է ստամոքս և մարսողական հյութերի հետ շփման մեջ դրվում, սննդի ամբողջ զանգված որակը փոխվում է, հնարավոր է վիճակի փոփոխություն կամ սկսվի վատթարանալ:
Ուստի, անհրաժեշտ է ուտել պտուղը դատարկ ստամոքսին, կամ ուտելուց առաջ ( ստացվում է նորից սոված «փորին»):
Դուք ակնհայտորեն լսել եք մարդկանց դժգոհությունները:
- Ամեն անգամ, երբ ես ուտում եմ ձմերուկ՝ լաց եմ լինում, կամ, երբ ես ուտում դուրիանը՝ ստամոքսի պատող լորձաթաղանթն այտուցվում է, երբ ես ուտում բանան Ես զգում եմ, որ պետք է շտապ վազեմ զուգարան և այլն: Եվ այսպես շարունակ ...
Փաստորեն, այս ամենը տեղի չի ունենա, եթե դուք ուտեք պտուղը դատարկ ստամոքսին:
Մրգերը խառնվում են քայքայման այլ սննդամթերքի հետ, գազ արտադրում, հետեւաբար, դուք կարող եք նաև ծաղրել:
Ալեհեր, սպիտակ մազեր, դրանց կորուստը,, նյարդային «ֆլեշը», աչքերի ներքո մուգ շրջանակները՝ դրանք չեն լինի, եթե դուք պտուղները ուտեք Սոված փորին.
Եթե դուք տիրապետում եք պտուղների սպառման ճիշտ ձևին, դուք ունեք գեղեցկության, երկարակեցության, առողջության, էներգիայի հոսքեր, երջանկության և նորմալ քաշ ունենալու գաղտնիք:
Երբ դուք սիրում եք խմել միրգային հյութեր, խմեք միայն թարմ միրգային հյութ, ոչ բանկոմատից, տուփից կամ շշերից:
Մի կերեք եփած պտուղներ, քանի որ դուք չեք ստացնում դրանց ճիշտ սնուցիչները:
Դա պարզապես քացր համ է, որ մնում է բերանում ու ստիպում նորից նրան «փնտրել» և սպառել: Սա ճիշտ չի և ոչառողջարար: Թյուս կողմից ...
«Խոհարարությունը» ոչնչացնում է բոլոր վիտամինները:
Նախենտրելի է ուտել ամբողջ պտուղը, քան թե հյութը խմել:
Եթե ցանկանում եք խմել թարմ միրգային հյութ, ապա այն դանդաղ եք խմում, կում -կում, քանի որ պետք է թույլ տաք, որ ձեր թուքով լավ խառնվի՝ մինչ այն կուլ տալը:
Դուք կարող եք ընտրել 3-օրյա մրգային ժամանակահատված (detoxify) ձեր մարմինը մաքրելու համար: Պարզապես՝ 3 օրվա ընթացքում թարմ միրգ և հյութեր խմել:
Եվ կզարմանաք...
Կզարմանաք, երբ ձեր ընկերները կասեն, թե ինչպես եք փայլում և երիտասարդ: երևում:
Որոնք են «ամենահզոր» մրգերը...
* Կիվի * 🥝
Փոքրիկ, բայց հզոր:
Դա կալիումի, մագնեզիումի, վիտամին E և , մանրաթելի, ցելյուլոզա (սննդային թելիկներ) լավ աղբյուր է: Նրանում վիտամին C- ի բաղադրությունը կրկնակի բարձր է, քան նարնջի մեջ:
* Խնձոր* 🍎🍏
Որը մեկ խնձոր՝ ձեզ լսում եք բժիշկներից:
Չնայած նրան, որ խնձորի ունի ցածր վիտամին C բաղադրություն, բայց դա ունի հակաօքսիդիչներ և ֆլավոնոիդներ (antioxidants, flavonoids), որոնք բարձրացնում են վիտամին C- ի ազդեցություսնը, դրանով իսկ օգնելով նվազեցնել հաստ աղիքի քաղցկեղի հնարավոր ռիսկի հաստատումը, պաշտպանվել սրտի կաթվածից եւ ինսուլտից:
* Ելակ * 🍓
Կոնկրետ քաղցր մրգային «պաշտպանություն»:
Ելակը հիմնական պտուղների մեջ ունի ամենաբարձր հակաօքսիդիչ հզոր ազդեցությունը և պաշտպանում է քաղցկեղային խմորումներից, արյան հյուսվածքների և ազատ ռադիկալների խցանումներից:
Հաստատ փորձված է: Միևնույն ժամանակ՝ այն նիհարեցնում է, օգնում է նվազեցնել մարմնի ավելորդ քաշը:
Նարինջ 🍑
Քաղցր բժշկություն:
Ուտում ես օրեկան 2-4 նարինջ և պաշտպանում ես օրգանիզմը մրսածությունից, իջեցնում է խոլեստերինը, կանխարգելել և վերացնել երիկամների քարերը, ինչպես նաև նվազեցնել հաստ աղու քաղցկեղի վտանգը:
* Ձմերուկ * 🍉
Սառը ձմերուկը հագեցնում է ծարավը շատ շոգ ժամանակ: 92% ջրի պարունակությունից բացի այն ունի նաևգլուտատիոնի հսկա դոզա, որը նպաստում է մեր իմունային համակարգի բարձրացմանը:
Դրանք նաև լիկոպենի հիմնական աղբյուրն են, որը պայքարում է քաղցկեղի դեմ:
Ձմերուկում հայտնաբերված է նաև այլ սնուցիչներ՝ վիտամին C և կալիում:
Ուշադրություն, նորից եմ կրկնում, չուտե՛լ սառնարանից «հանելուն պես»:
Գուավա- GUAVA & PAPAYA
Վիտամին C- ի լավագույն խանութները:Նրանք հստակ հաղթողներ են, իրենց պահեստներով, քանի որ նրանք ունեն վիտամին C- ի շատ բարձր բաղադրություն:
Guava նաեւ հարուստ է մանրաթելով, ցելյուլոզա, ինչը օգնում է կանխել փորկապությունը:
Պապայան հարուստ է կարոտինով. դա լավ է ձեր աչքերի համար:
Խմելու սառ ջուր կամ մրգային խմիչքներ սննդի հետ կամ հետո = CANCER, դա մեծ վտանգ է առողջության համար:
Կարող եք վստահ լինել:
Դոկտոր Սթիվեն Մաքը քաղցկեղի հիվանդներին բուժման այս ոչ ստանդարտ մեթոդ է օգտագործում, և շատ հիվանդներ վերականգնում են իրենց ուժերը, բուժվում են:
Կա մի սովորություն, որ Ուտելիքից հետո մի բաժակ սառը ջուր կամ սառը ըմպելիք ենք ընդունում: Ֆրանսիայում ապրելու տարիների ընթացքում, ես իսպառ վերացրեցի այդ վնասակարար սովորությունը: Ինչո՞ւ..Կա ծարավ, դուք ցանկանում եք այն քագեցնել, սակայն սխալ կլինի սառը ջրով այն հագեցնել:
Այնուամենայնիվ, նախընտրելի է սառը ջուրը կամ հյութերը կուժեղացնի յուղային մասսան, որը դուք պարզապես հենց նոր կերել եք:
Դա դանդաղեցնում է մարսողությունը: Քանի, որ երբ արձագանքի թթուն, կկլանվի աղիների կողմից ավելի արագ, քան պինդ կերակուրը, ապա կվերածվի վատ ճարպերի և կհանգեցնի առողջական խնդիրների:
Ֆրանսիայում շատ դիետոլոգներ խորհուրդ են տալիս ուտելիս օգտագործել մի բաժակ գինի, եթե չկա առողջական այլ խնդիրներ: Ուշադրություն՝ միայն մի բաժակ, հարկ է համարվում՝ չչարաշահել:
Ավելին՝ պետք է սովորություն դարձնել կերակուր ընդունելիս՝ վերջում ընդունել տաք ըմպելիք՝ սուրճ, թեյ, կամ ավելի լավ է տաք ապուր կամ տաք ջուր խմել 20-30 րոպե ուտելուց հետո, խմել կում- կում:
Ջուրը պետք է լինի մարմնի ջերմաստիճանին համապատասխասն:
Լինենք զգույշ և տեղյակ, գիտակից: Որքան շատ իմանանք, այնքան ավելի հավանական է առողջ գոյատևենք:
Այնպես որ, եկեք լինենք աչալուրջ 🍏🍓🍊🍉🍇🍍🍎🍈🍑🍒🍌
Սա առողջ կեցության ռազմավարություններից մեկն է:
https://m.me./in.suzy
Commentaires