Les fruits, sector bonne santé et bonheur -Մրգեր՝ առողջ կեցության ռազմավարություններից

Անհրաժեշտ է այն ուտել դատարկ ստամոքսին...



https://m.me./in.suzy








Սնունդ

Մենք բոլորս կարծում ենք, որ միրգը նշանակում է` միրգ գնել, կտրել  պարզապես տանել  բերանը:

 Այնուամենայնիվ...  Կարևոր է իմանալ, թե ինչպես և երբ մրգեր ուտել:

Պտուղներ ուտելու ճիշտ ձև էլ կա՞ ... կասեք.... Այո, կա..

Արդեն խոսել եմ «ինչպես ուտել ձմերուկը թեմայով», որ  օգուտ քաղեք՝ ամրապնդելով ձեր առողջությունը:
Նորից առաձնակի մատնանշում եմ՝ լավ կլինի մրգերը ուտել դատարկ ստամոքսին:
Ինչու...

Եթե ​​դուք  միրգ ուտում եք սոված փորին, որ նրանք կարևոր դեր են  խաղում  ձեր իմունիտետային համակարգի դետոքսինգի համար, մատակարում  էներգիա՝  հատկապես  քաշի նվազեցման հարցերում::

Մրգերը՝ `ամենակարևւոր «արտադրանքն» են:

Ենթադրենք, դուք ուտում եք երկու կտոր հաց, իսկ հետո որոշ պտուղներ:
Մրգերի մի կտորը  պատրաստ է  ստամոքսի միջոցով ներթափանցել ուղիղ ուղեղ, բայց դա տեղի չի ունենում, քանի որ պտուղից առաջ կերակրվել եք  հացով:

Մինչդեռ հացն ու մրգերը տրորվում են աղիների մեջ և ֆերմենտում վերածվում են թթվի: Մենք ուտում ենք միրք առողջ մնալու համար՝  լսելով  առողջ մնալու համար օրեկան  ուտել  հինգ միրգ և բանջարեղեն  սլոգան:

Այն պահին, երբ պտուղը գալիս է ստամոքս և  մարսողական հյութերի հետ շփման մեջ դրվում, սննդի ամբողջ զանգված որակը փոխվում է, հնարավոր է վիճակի փոփոխություն կամ  սկսվի  վատթարանալ:

Ուստի, անհրաժեշտ է ուտել  պտուղը դատարկ ստամոքսին, կամ ուտելուց առաջ ( ստացվում է նորից սոված «փորին»):

Դուք ակնհայտորեն լսել եք մարդկանց դժգոհությունները:

-  Ամեն անգամ, երբ  ես ուտում եմ  ձմերուկ՝ լաց եմ լինում, կամ, երբ ես ուտում դուրիանը՝ ստամոքսի պատող լորձաթաղանթն այտուցվում է, երբ ես ուտում բանան Ես զգում եմ, որ  պետք է շտապ վազեմ զուգարան և այլն:  Եվ այսպես շարունակ ...

Փաստորեն, այս ամենը  տեղի չի ունենա, եթե դուք ուտեք պտուղը դատարկ ստամոքսին:

Մրգերը խառնվում են քայքայման  այլ սննդամթերքի  հետ, գազ արտադրում,  հետեւաբար, դուք կարող եք նաև ծաղրել:

Ալեհեր, սպիտակ մազեր, դրանց կորուստը,, նյարդային «ֆլեշը», աչքերի ներքո  մուգ շրջանակները՝ դրանք  չեն լինի,  եթե դուք  պտուղները ուտեք  Սոված փորին.


Եթե ​​դուք տիրապետում եք պտուղների սպառման ճիշտ ձևին, դուք ունեք գեղեցկության, երկարակեցության, առողջության, էներգիայի հոսքեր, երջանկության և նորմալ քաշ ունենալու  գաղտնիք:

Երբ դուք սիրում եք  խմել միրգային հյութեր, խմեք միայն թարմ միրգային հյութ, ոչ բանկոմատից, տուփից կամ շշերից:


Մի կերեք եփած պտուղներ, քանի որ դուք չեք ստացնում դրանց  ճիշտ սնուցիչները:
Դա  պարզապես քացր  համ է, որ մնում է բերանում ու ստիպում նորից նրան «փնտրել» և սպառել: Սա ճիշտ չի և ոչառողջարար: Թյուս կողմից ...
«Խոհարարությունը» ոչնչացնում է բոլոր վիտամինները:

Նախենտրելի է ուտել ամբողջ պտուղը, քան թե հյութը խմել:

Եթե ​​ցանկանում եք խմել թարմ միրգային հյութ, ապա այն դանդաղ եք խմում, կում -կում, քանի որ պետք է թույլ տաք, որ ձեր թուքով լավ խառնվի՝ մինչ այն կուլ տալը:

Դուք կարող եք ընտրել 3-օրյա մրգային  ժամանակահատված (detoxify) ձեր մարմինը մաքրելու համար: Պարզապես՝  3 օրվա ընթացքում թարմ միրգ և  հյութեր խմել:

Եվ կզարմանաք...
Կզարմանաք,  երբ ձեր ընկերները կասեն, թե ինչպես եք փայլում և երիտասարդ: երևում:

Որոնք են «ամենահզոր» մրգերը...

* Կիվի * 🥝

Փոքրիկ, բայց հզոր:
Դա կալիումի, մագնեզիումի, վիտամին E և մանրաթելի, ցելյուլոզա  (սննդային թելիկներ) լավ աղբյուր է: Նրանում վիտամին C- ի բաղադրությունը կրկնակի բարձր է, քան նարնջի մեջ:

* Խնձոր* 🍎🍏
Որը  մեկ խնձոր՝ ձեզ լսում եք բժիշկներից:
Չնայած նրան, որ խնձորի ունի ցածր  վիտամին C բաղադրություն, բայց դա ունի հակաօքսիդիչներ և ֆլավոնոիդներ (antioxidants, flavonoids), որոնք բարձրացնում են  վիտամին C- ի ազդեցություսնը, դրանով իսկ օգնելով նվազեցնել հաստ աղիքի քաղցկեղի հնարավոր ռիսկի հաստատումը, պաշտպանվել սրտի կաթվածից եւ ինսուլտից:

* Ելակ * 🍓
Կոնկրետ քաղցր մրգային «պաշտպանություն»:
Ելակը  հիմնական պտուղների մեջ  ունի ամենաբարձր հակաօքսիդիչ հզոր ազդեցությունը և պաշտպանում է քաղցկեղային խմորումներից, արյան հյուսվածքների և ազատ ռադիկալների խցանումներից:

Հաստատ փորձված է: Միևնույն ժամանակ՝  այն նիհարեցնում է, օգնում է նվազեցնել մարմնի ավելորդ քաշը:

Նարինջ 🍑
Քաղցր բժշկություն:
Ուտում ես օրեկան  2-4 նարինջ  և  պաշտպանում ես օրգանիզմը մրսածությունից, իջեցնում է խոլեստերինը, կանխարգելել և վերացնել երիկամների քարերը, ինչպես նաև նվազեցնել հաստ աղու քաղցկեղի վտանգը:

* Ձմերուկ * 🍉
Սառը ձմերուկը հագեցնում է ծարավը շատ շոգ ժամանակ: 92% ջրի պարունակությունից բացի այն ունի նաևգլուտատիոնի հսկա դոզա, որը նպաստում է մեր իմունային համակարգի բարձրացմանը:

Դրանք նաև լիկոպենի հիմնական աղբյուրն են, որը պայքարում է քաղցկեղի դեմ:
Ձմերուկում հայտնաբերված է նաև այլ սնուցիչներ՝  վիտամին C և  կալիում:
Ուշադրություն, նորից եմ կրկնում, չուտե՛լ սառնարանից «հանելուն պես»:

Գուավա-  GUAVA & PAPAYA

Վիտամին C- ի լավագույն խանութները:Նրանք հստակ հաղթողներ են, իրենց պահեստներով, քանի որ նրանք ունեն վիտամին C- ի շատ բարձր բաղադրություն:

Guava նաեւ հարուստ է մանրաթելով, ցելյուլոզա, ինչը օգնում է կանխել փորկապությունը:

Պապայան հարուստ է կարոտինով. դա լավ է ձեր աչքերի համար:

Խմելու սառ  ջուր կամ մրգային  խմիչքներ սննդի հետ կամ  հետո = CANCER, դա մեծ վտանգ է առողջության համար:


Կարող եք վստահ լինել:

Դոկտոր Սթիվեն Մաքը քաղցկեղի հիվանդներին բուժման այս  ոչ ստանդարտ մեթոդ է օգտագործում, և շատ հիվանդներ  վերականգնում են իրենց ուժերը, բուժվում են:

Կա մի սովորություն, որ Ուտելիքից հետո մի բաժակ սառը ջուր կամ սառը ըմպելիք ենք ընդունում: Ֆրանսիայում  ապրելու տարիների ընթացքում, ես իսպառ վերացրեցի այդ վնասակարար սովորությունը: Ինչո՞ւ..Կա ծարավ, դուք ցանկանում եք այն քագեցնել, սակայն սխալ կլինի սառը ջրով այն հագեցնել:

Այնուամենայնիվ,  նախընտրելի է  սառը ջուրը կամ հյութերը կուժեղացնի յուղային մասսան, որը դուք պարզապես հենց նոր  կերել եք:
Դա դանդաղեցնում է մարսողությունը: Քանի, որ երբ արձագանքի թթուն,  կկլանվի աղիների կողմից ավելի արագ, քան պինդ կերակուրը, ապա  կվերածվի վատ ճարպերի  և կհանգեցնի առողջական խնդիրների:
Ֆրանսիայում շատ դիետոլոգներ խորհուրդ են տալիս ուտելիս օգտագործել մի բաժակ գինի, եթե չկա առողջական այլ խնդիրներ: Ուշադրություն՝ միայն մի բաժակ, հարկ է համարվում՝ չչարաշահել:
Ավելին՝ պետք է սովորություն դարձնել կերակուր ընդունելիս՝ վերջում ընդունել տաք ըմպելիք՝ սուրճ, թեյ,  կամ ավելի լավ է տաք ապուր  կամ տաք ջուր խմել 20-30 րոպե ուտելուց հետո, խմել կում- կում:

Ջուրը պետք է լինի մարմնի ջերմաստիճանին համապատասխասն:

Լինենք զգույշ և տեղյակ, գիտակից: Որքան շատ իմանանք, այնքան ավելի հավանական է առողջ գոյատևենք:


Այնպես որ, եկեք  լինենք աչալուրջ  🍏🍓🍊🍉🍇🍍🍎🍈🍑🍒🍌



Սա առողջ կեցության  ռազմավարություններից մեկն է:

https://m.me./in.suzy








Commentaires